Werkwijze 

Werkwijze

Kinderen voelen zich fijn in een omgeving waar ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Zo fotografeer ik ze het liefst.

Niet "opgeprikt" in een vreemde fotostudio met felle flitslampen, maar in hun eigen tuin, woon- of slaapkamer. Een kind hoeft niet altijd te lachen voor het mooiste resultaat.
De ervaring leert dat de mooiste kinderfoto's ontstaan als kinderen de camera niet of nauwelijks meer in de gaten hebben.
Vanzelfsprekend neem ik ruim de tijd om je kind op zijn of haar gemak te stellen.

Een reportage tijdens een kinderfeestje, in de speeltuin of op een andere favoriete plek van je kind(eren) behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Uit de gemaakte opnames maak ik een selectie van ca. 10 of 20 foto's (afhankelijk van de gekozen fotosessie). Deze foto's bewerk ik met Photoshop voor een optimaal resultaat en plaats ze dan in lage resolutie (niet geschikt voor afdrukken) voorzien van watermerk in een online fotoalbum. Zo kun je ze thuis in alle rust bekijken en een keuze maken.

Bij de prijs van de fotosessie inbegrepen zitten twee gratis afdrukken van 10x15 cm naar keuze. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vergroting op gewoon of metallic fotopapier. En wat dacht je van een prachtige afdruk op canvas om als een heus kunstwerk aan de muur te hangen.

Met de technieken van tegenwoordig kun je de prachtigste dingen doen met foto's, zo kun je de fotoafdrukken ook laten verlijmen achter een laag plexiglas wat er super mooi en strak uit ziet. Ik kan je natuurlijk geheel vrijblijvend een uitgebreide prijslijst toe sturen met de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston