Vaak gestelde vragen 

Wat is je werkwijze?

Kinderen voelen zich fijn in een omgeving waar ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Zo fotografeer ik ze het liefst.
Niet "opgeprikt" in een vreemde fotostudio met felle flitslampen, maar in hun eigen tuin, woon- of slaapkamer. Een kind hoeft niet altijd te lachen voor het mooiste resultaat.
De ervaring leert dat de mooiste kinderfoto's ontstaan als kinderen de camera niet of nauwelijks meer in de gaten hebben.
Vanzelfsprekend neem ik ruim de tijd om je kind op zijn of haar gemak te stellen.

Mijn kind is ziek, wat nu?

Geen probleem, dan verzetten we de afspraak gewoon. Wanneer we meteen een nieuwe afspraak plannen zijn daar geen kosten aan verbonden.

Het regent op de dag van de sessie?

Als je het liefst buitenfoto’s wilt hebben dan maken we een nieuwe afspraak.
Overigens is het helemaal niet erg als het bewolkt is. Heel erg donker weer levert een enkele keer wel eens problemen op aangezien ik het liefst met bestaand licht fotografeer. Dan is het raadzaam om een ander moment te kiezen voor de sessie. Dit gebeurt altijd in overleg.

Wat trek ik mijn kind aan?

Kleding is natuurlijk een heel persoonlijke keuze. Je kind moet zich er in ieder geval lekker in voelen. Pas wel op met opvallende teksten en afbeeldingen op shirts, dat leidt alleen maar af van het gezichtje.
Het is altijd mogelijk om je kind tijdens de sessie een keer om te kleden.
Wanneer er meerdere kinderen op 1 foto moeten dan is het mooi om de kleding een beetje op elkaar af te stemmen.

Moet ik verder nog ergens rekening mee houden?

Vooral voor kleine baby's is het belangrijk dat het lekker warm is in huis. Ik fotografeer graag in de babykamer dus denk eraan daar ook te verwarmen.
Plan je sessie op het juiste moment van de dag. Houdt rekening met slaap- en voedingstijden zodat je kindje zijn eigen ritme kan blijven volgen.

Er staan allerlei verschillende afwerkmogelijkheden op de prijslijst, kan ik daar ook voorbeelden van zien?

Ja, ik heb een aantal voorbeelden bij me die je voor of na afloop van de sessie kunt bekijken.

Kan ik een fotosessie cadeau geven?

Zeker, ik heb een mooie "fotosessie-cadeaubon" voor een sessie van 1 of 2 uur. Ook kan ik er een op maat voor je samenstellen als je bijvoorbeeld een compleet pakket inclusief afdrukken cadeau zou willen geven.

Je bent bij ons geweest om foto's te maken, hoe gaat het nu verder?

Binnen 1 a 2 weken stuur ik via de mail een link naar jullie persoonlijke online fotoalbum. Je kunt dan op je gemak de foto's bekijken en het album eventueel delen met familie en/of vrienden. Wanneer je een keuze hebt gemaakt stuur je me de bestelling. Als je vragen hebt of advies wilt kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston